Österrikisk ostsoppa

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 40 minuter

Perfekt bjud mat om hela släkten kommer!

Ingredienser

  • 1 purjolök
  • 500g bland- eller nötfärs
  • 2-3 gula lökar
  • 12 ½ dl köttbuljong (4 tärningar)
  • 300g västerbottenost, (eller grevé)
  • 200g philadelphiaost, (örter)
  • 3 dl crème fraiche
  • 2 tsk curry
  • Salt, och
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Fräs färsen och lök ihop. Krydda efter smak. Tillsätt den färdigkokta buljongen och hackad purjolök. Koka 15 minuter. Lägg i västerbottenosten, philadelphiaosten och crème fraiche. Koka upp hastigt.
    2. Servera med bröd ex olivbröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben