Ostdipp
Serverar:
8 portioner
Festlig mingelmat där brödet också fungerar som sked.
Ingredienser
3 dl riven Kvibille cheddar
2 dl lätt crème fraiche
1 msk konjak eller torr sherry
Gräslök
4 skivor tunt, hårt bröd
Instruktioner
Blanda ost och crème fraiche. Smaksätt med konjak eller sherry.
Fördela i 8 små glas.
Garnera med gräslök.
Dela brödet på längden med en vass kniv. Stick ner i oströran och servera
Liknande recept
Ostdipp med rotfruktsstavar
10-12
Nachips med ost- och örtdip
3
4-6
1
Krämig ostdipp
6-8
Primörer med västerbottendipp
4
Tacolasagne
40 min
4
Fikon- och valnötsgrissini
16
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!