Nachips med ost- och örtdip

Serverar: 4-6 portioner

Kryddig och varm dip med smält ost, vilken aptitretare!

Ingredienser

  • 1 dl mellangrädde
  • 3 dl riven pizzaost
  • 1 dl finhackade färska örter, t ex basilika och bladpersilja
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 påse nachips
  • Instruktioner

    1. Koka upp grädden i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Rör i osten och låt den sedan smälta på svag värme. Ta kastrullen från värmen igen och blanda i örterna. Smaksätt med peppar.
    2. Servera den varma dippen med nachips.
    3. Tips! Servera även skurna grönsaker till ostdippen, t ex rädisor, blekselleri, paprika och körsbärstomater.

    Liknande recept

    5
    10 min
    15-20
    2

    Kommentarer (1)

    toxicteabag 23 november 2010

    Ett bra grundrecept på ost dip! Själv stekte jag ett par chili frukter, hackade upp och lade sedan ner dessa i den färdiga ost-såsen. Jag rekomenderar denna variation STARKT!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben