Kryddig och varm dip med smält ost, vilken aptitretare!
Ingredienser
1 dl mellangrädde
3 dl riven pizzaost
1 dl finhackade färska örter, t ex basilika och bladpersilja
1 krm svartpeppar
1 påse nachips
Instruktioner
Koka upp grädden i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Rör i osten och låt den sedan smälta på svag värme. Ta kastrullen från värmen igen och blanda i örterna. Smaksätt med peppar.
Servera den varma dippen med nachips.
Tips!
Servera även skurna grönsaker till ostdippen, t ex rädisor, blekselleri, paprika och körsbärstomater.
Ett bra grundrecept på ost dip!
Själv stekte jag ett par chili frukter, hackade upp och lade sedan ner dessa i den färdiga ost-såsen. Jag rekomenderar denna variation STARKT!
Ett bra grundrecept på ost dip! Själv stekte jag ett par chili frukter, hackade upp och lade sedan ner dessa i den färdiga ost-såsen. Jag rekomenderar denna variation STARKT!