Ostdipp med rotfruktsstavar
Serverar: 10-12 portioner
En dipp kan gästerna bjudas på direkt när de kommer till festen. Ostdippen kan stå färdig och rotfruktsstavarna kan ligga i en skål med vatten i kylen fram till serveringen
Ingredienser
Dip
3 dl riven lagrad Svecia
5 dl gräddfil
½ dl hackad dill
1/2 dl hackad gräslök
Salt
Peppar
Rotfruktsstavar
2 rättika
3 gula morötter
2 morötter
2 selleristjälkar
½ fänkål
Instruktioner
- Blanda gräddfil, ost, dill och gräslök.
Smaka av med salt och peppar. Ställ i kylen fram till servering.
- Skala rättika och morötter och skär dem i stavar.
Ansa och skär selleri och fänkål i stavar.
Lägg stavarna i iskallt vatten och ställ även dem i kylen fram till servering.
- Låt stavarna rinna av och servera tillsammans med dippsåsen.
Liknande recept
Kommentarer (0)