Ostfrittata med kräftstjärtar
Serverar:
4 portioner
En god skaldjursrätt
Ingredienser
6 ägg
1 dl matlagningsgrädde
3 dl riven ost (gärna svecia)
1/2 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 msk smör
Vinägrett
1/2 dl rapsolja
1 msk pressad citronsaft
Salt
Vitpeppar
150 g kräftstjärtar
1 ask babyspenat, ca 80 g
Garnering
Dill
Instruktioner
Vispa ihop ägg och grädde lätt och blanda ner osten. Salta och peppra.
Stek frittatan på hög värme i smör en kort stund, ca 1 min. Stäng av värmen och rör försiktigt i frittatan, den ska vara krämig.
Blanda olja och citronsaft. Smaka av med salt och peppar.
Blanda kräftstjärtar och spenat med vin-ägretten. Lägg spenat- och kräftvinägrett luftigt på frittatan. Strö över lite flingsalt och nymald vitpeppar.
Garnera med dill.
Liknande recept
Crêpes med kräftstjärtar
3.3
6
Heta kräftstjärtar
3.9
15 min
4
3
Pastasås med bacon och kräftstjärtar
4.2
15 min
4
3
Dillkokt lax med kräftstjärtar
4.5
4
1
Påskmousse med kräftstjärtar
4
30 min
6
2
Lax med kräftstjärtar
5
40 min
4
5
Kräftstjärtar och avokado på rågbröd
10 min
1
Gösfilé med kräftstjärtar
4.4
4
6
Potatispaj med kräftstjärtar
4.4
6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!