Ostfyllda paprikor
Tid:
30 minuter
Supergott till vardag och fest.
Ingredienser
6 röda spetsiga paprikor
Riven ost (minst 24% fett)
Ca 3 dl vetemjöl
2 ägg
Ca 3 dl ströbröd
4-5 dl olja
Instruktioner
Stek paprika så att de blir mjuka. Låt svalna och ta därefter bort skalet.
Skär av toppen så att det blir en öppning och ta bort så mycket som möjligt av kärnorna.
Vispa upp äggen i en djup tallrik.
Fyll därefter paprikan med riven ost. Vänd runt varje paprika i mjöl, doppa därefter i ägg och vänd slutligen i ströbröd.
Hetta upp 4-5 dl olja i en djup panna. Fritera paprikorna.
Serveras varma och är ett gott tillbehör till ex grillat.
Liknande recept
Paprika och rödlöksfräs
4.5
15 min
2
2
Kräftpasta med purjo och paprika
4
20 min
4
1
Teriyakikyckling med purjo och paprika
4
4
1
Ostfylld frukostkorv med bacon.
4.8
15 min
4
10
Crème fraiche paprika/chili bacon och spaghetti
4.7
4
2
Ostfyllda kycklingfiléer med bacon
4
4
1
Blandostpaj med paprika & purjo
45 min
4
Ostfyllda schweizerbiffar
4.5
4
4
Fyllda paprikor
4.4
4
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!