Ostfyllda paprikor

Tid: 30 minuter

Supergott till vardag och fest.

Ingredienser

  • 6 röda spetsiga paprikor
  • Riven ost (minst 24% fett)
  • Ca 3 dl vetemjöl
  • 2 ägg
  • Ca 3 dl ströbröd
  • 4-5 dl olja
  • Instruktioner

    1. Stek paprika så att de blir mjuka. Låt svalna och ta därefter bort skalet.
    2. Skär av toppen så att det blir en öppning och ta bort så mycket som möjligt av kärnorna.
    3. Vispa upp äggen i en djup tallrik.
    4. Fyll därefter paprikan med riven ost. Vänd runt varje paprika i mjöl, doppa därefter i ägg och vänd slutligen i ströbröd.
    5. Hetta upp 4-5 dl olja i en djup panna. Fritera paprikorna.
    6. Serveras varma och är ett gott tillbehör till ex grillat.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben