Ostgratinerad kassler med äpple och rosépeppar
Serverar:
10 portioner
Denna rätt gör vi i skolbespisningen och alla ungar älskar den.
Ingredienser
500 g kassler, benfri
200 g äpplen, skivade
Sås
300 g ostcreme, mjukost
2 dl standardmjölk
100 g chilisås
6 g rosépeppar
Ris
Instruktioner
Lägg skivade äpplen i en form och fördela kasslerskivor över.
Blanda ut ostcremen med mjölk, chilisås och stött rosépeppar. Häll såsen över kasslern och grädda i 180 graders ugn i ca 10 min.
Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
Liknande recept
Ostgratinerad kassler och pastagratäng
4.8
50 min
4
3
Kassler med äpple och dragon
4
4
3
Ostgratinerad kassler och tomat
4.5
4
2
Ostgratinerad kassler
5
4
1
Röd vinbärssylt med äpple
10
Ugnspannkaka med bacon och äpplen
4.9
50 min
4
4
Pastasås med blomkål och kassler
4.5
8 min
2
2
Älgstek med äpple och lök
3.6
1 h
4
2
skinka/kassler/korv och potatislåda
4.2
1 h 20 min
2-4
7
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!