Läckra små portionspastejer med västerbottenost.
Passar som entrérätt eller på buffébordet.
Ingredienser
2 ägg
2 dl lätt crème fraiche
1 dl västerbottenost, riven
½ tsk salt
1 krm peppar
2 msk dill, hackad
½ avokado
Garnering
100 g kräftstjärtar
1 msk dill
Varför fortsätter du att gång på gång rakt av hämta recept från Allt om mats hemsida? Detta recept kommer ju från http://www.alltommat.se/matinspiration/inspiration/minipaj-till-buffen-1.39792
Jag vill tacka för receptet var det än kommer ifrån.För det låter gott Tack Annelijo
Tack för ett mycket bra recept . . . så bra att du lägger ut recept från "Allt Om Mat" så att vi som inte läser den tidningen kan ta del av några av der
forts. . . kan ta del av deras recept. 5 poäng ger jag dig och receptet :)
Kanongoda!! Men det blev så mycket!! Betydligt mer än vad det står i receptet, så är det nån som vet om man kan frysa pastejerna?
Gjorde dessa i två "stora" aluformar såna man köper på ica. Räckte alldeles lagom till 6 pers.