Päronhalvor med brie och paprika
Serverar:
10 portioner
Till sommarfesten, som ost dessert.
Ingredienser
5 mjuka päron
½ citron
2 tsk paprikapulver
200 g brie
½ strimlad paprika
Instruktioner
Tvätta päronen och dela dem på mitten. Ta bort kärnhuset med en liten kniv. Pressa över citronsaft så att de inte mörknar.
Pudra lite paprikapulver på varje päronhalva. Dela osten i bitar och lägg en bit på varje päronhalva. Garnera med en paprikabit.
Liknande recept
Färsbiffar med bulgursallad, brie och paprika
30 min
4
Paprika och rödlöksfräs
4.5
15 min
2
2
Inbakad brie
4.5
4-6
3
Kräftpasta med purjo och paprika
4
20 min
4
1
Teriyakikyckling med purjo och paprika
4
4
1
Varm brie med tomatsallad
4.8
4
5
Crème fraiche paprika/chili bacon och spaghetti
4.7
4
2
Blandostpaj med paprika & purjo
45 min
4
Fyllda paprikor
4.4
4
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!