Små frasiga päronrutor med chèvre, valnötter och honung.
Ingredienser
½ paket smördeg
150 g chèvre
1 päron
16 valnötter
Flytande honung
Rosmarin
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader och lägg bakplåtspapper på en plåt.
Kavla ut smördegen, skär i rutor som du lägger på plåten. Skär chèvren i skivor och lägg på smördegen.
Om osten är större än rutorna så dela på den och lägg lite omlott på rutorna.
Skär päronet i skivor och sedan i mindre bitar.
Lägg päronbitarna ovanpå osten och lägg sist på valnötter.
Grädda rutorna mitt i ugnen tills de blir gyllenbruna.
Ringla över lite honung och dekorera med rosmarin.
Supergod förrätt, jag tog pinjenötter istället för valnötter.
Vad roligt att höra att du tyckte det var gott. Man kan variera nötter och frön till det man tycker om :)