Päronsallad med pistagenötter

Serverar: 4 portioner

En supergod förrätt som känns fräsch och lite lyxig

Ingredienser

  • 200 g brieost
  • 3 päron, ganska fasta
  • ½ isbergssallatshuvud
  • 3 msk olja
  • 1 msk vinäger
  • 1 tsk dragon
  • 4 msk grovhackade pistagenötter
  • Instruktioner

    1. Skär brieosten och päronen i tunna skivor. Skölj och torka sallaten noga, sära på bladen och fördela dem på portionstallrikar. Toppa med brieost och päron.
    2. Lägg olja, vinäger och dragon i en liten burk med lock. Skaka om väl och häll dressingen över sallaten. Strö över pistagenötterna och servera genast.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    EKC6150 16 februari 2013

    Perfekt förrätt. Det här gillade vi. Jag häller helt och fullt med om det du skrev i inledningen fräsch och lyxig. Super gott!! Tack för receptet Mvh Jocke

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben