En supergod förrätt som känns fräsch och lite lyxig
Ingredienser
200 g brieost
3 päron, ganska fasta
½ isbergssallatshuvud
3 msk olja
1 msk vinäger
1 tsk dragon
4 msk grovhackade pistagenötter
Instruktioner
Skär brieosten och päronen i tunna skivor. Skölj och torka sallaten noga, sära på bladen och fördela dem på portionstallrikar. Toppa med brieost och päron.
Lägg olja, vinäger och dragon i en liten burk med lock. Skaka om väl och häll dressingen över sallaten. Strö över pistagenötterna och servera genast.
Perfekt förrätt.
Det här gillade vi.
Jag häller helt och fullt med om det du skrev i inledningen fräsch och lyxig.
Super gott!!
Tack för receptet Mvh Jocke
Perfekt förrätt. Det här gillade vi. Jag häller helt och fullt med om det du skrev i inledningen fräsch och lyxig. Super gott!! Tack för receptet Mvh Jocke