Jordgubbstrifle med sockerkaka och pistagenötter

Serverar: 8 portioner

Enkelt och gott.

Ingredienser

  • 8 sockerkaksskivor
  • Ca 5 dl jordgubbar, i skivor
  • 2-3 msk florsocker
  • 3 msk mörk rom
  • 250 g kesella, jordgubb lime
  • 3-4 msk hackad mynta eller citronmeliss
  • 50 g hackade pistagenötter
  • Instruktioner

    1. Grilla sockerkaksskivorna på över- och undersidan tills de blir ljusbruna. Låt dem kallna och skär dem i tärningar.
    2. Blanda bären med sockret. Häll eventuellt lite rom i varje glas. Varva sockerkaka, bär, kesella och grönt i portionsglas. Strö på nötterna. Servera genast.

    Liknande recept

    4.8
    1 h
    20
    8
    4.7
    1 h
    7-15
    10

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben