Paj med fetaost, oliver och ruccola

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 30 minuter

God!

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 2½ dl vetemjöl
  • ½ dl grahamsmjöl
  • 110 g smör
  • 1 tsk salt
  • 2 msk creme fraiche
  • Fyllning
  • 100 g fetaost
  • 2 tsk italiensk salladskrydda
  • 6 körsbärstomater
  • 12 svarta oliver
  • 1 dl grädde
  • 1 dl gräddfil
  • 3 ägg
  • 1 ½ dl ruccolasallad
  • Instruktioner

    1. Blanda ingredienserna till pajdegen och kläm ut degen i en pajform. Ställ kallt i 25 min.
    2. Ugnsvärme 200 grader.
    3. Dela körsbärstomaterna. Kärna ur oliverna.
    4. Fördela fyllningen (ruccola, tomater, oliver och fetaost) i pajskalet. Gärna ruccola i botten. Krydda med salladskryddan. Vispa ihop ägg, grädde och gräddfil och häll över pajen.
    5. Grädda i 20-30 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben