Pajdeg med dinkel

Serverar: 4-10 portioner

Tid: 10 minuter

Denna deg behöver ej ligga och vila. Kan kavlas ut på en gång. Passar till mat och dessertpajer. Degen går utmärkt att frysa, tinas då i kylskåpet.

Ingredienser

  • Till en normal pajform
  • 2 dl dinkelmjöl (fullkorn ok)
  • ½ dl kruskakli eller havrekli
  • 50 g smör
  • 1 dl kesella
  • Till en långpanna
  • 5 dl dinkelmjöl
  • 1,25 dl kruskakli eller havrekli
  • 125 g smör
  • 1 burk kesella (250g)
  • Instruktioner

    Blanda alla ingredienser i en matberadare och kör ihop till en deg.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Pajdeg
    Paj är en av våra mest älskade maträtter. En paj är en smart rätt som...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben