Pajskal till mat paj

Serverar: 6 portioner

Tid: 10 minuter

Har hittat ett bra sätt att göra pajskal. En smidig deg som inte går sönder, eller kladdar.

Ingredienser

  • 4 dl mjöl
  • 50 gr smör
  • 1 ½ dl mjölk
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 äggula
  • Instruktioner

    Blanda allt i en bunke. Låt vila i ca 30 min i en plastpåse så den inte torkar.

    Liknande recept

    4.5
    1 h
    4
    2

    Kommentarer (2)

    almica82 9 januari 2011

    Tack för en supergod pajskal enkel och super god!!!

    caljon99 8 oktober 2011

    Hur många grader ska den gräddas i? Och hur länge..?

    Relaterade Artiklar

    Pajdeg
    Paj är en av våra mest älskade maträtter. En paj är en smart rätt som...

    Tacopaj
    Med glimten i ögat kan man konstatera att tacos har blivit en rätt lik...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben