Pakistansk färsgryta

Pakistansk färsgryta

Ingredienser

  • 50 g smält smör
  • 400 g nötfärs
  • 2-3 lökar
  • 2-3 dl gröna ärtor
  • 5 dl filmjölk
  • Instruktioner

    Först skivar man 2 stora lökar så att dom blir till lökringar. Sen så har han 50 g smält smör, man lägger lökringarna i smören och man häller man också i currykrydda i de smälta smöret. Sedan har du i malt nötfärs i grytan . Sedan finfördelar du nätfärsen. Efter det häller du i 5 dl filmjölk. Sedan låter du allt puttra i 20-30 min. 5 min innan servering häller du i 2-3 dl djupfrysta gröna ärtor. Grytan serveras helst med råris och en tomatsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben