Panang curry med nötkött

Serverar: 2-3 portioner

Gott från det asiatiska köket.

Ingredienser

  • 50 g currypasta
  • 2 msk matolja
  • 3 dl cocosmjölk
  • 250 g nötkött
  • fisksås
  • socker
  • färsk chili
  • basilika
  • ris
  • Instruktioner

    Rör ihop currypasta och olja och tillaga på låg värme i ca 1 minut. Tillsätt cocosmjöl och tillaga på medium värme i ytterligare 1 minut. Tillsätt strimlat kött och tillaga tills det är genomstekt. Tillsätt fisksås, socker och kryddor efter smak och låt sjuda på låg värme i ca 10 minuter. Tillsätt skivad färsk chili och pryd med Thailbasilika före servering. Servera med kokt ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben