Pangasiusfilé med krämigt täcke

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Ett enkelt och gott recept som komponerades ihop en fredagskväll. Ingrediensernas mängd blandas ihop efter tycke och smak.

Ingredienser

  • 4 pangasiusfiléer
  • 2 dl créme fraiche
  • 1 lök
  • 1 paprika
  • pressad vitlök
  • olivolja
  • citronsaft
  • vitt vin
  • salt
  • citronpeppar
  • Instruktioner

    1. Lägg filéerna i en ungssäker form.
    2. Skär paprikan och löken i mindre bitar och stek i olivolja på svag värme.
    3. Blanda ihop crème fraiche, pressad vitlök, salt och peppar. Häll i detta tillsammans med paprikan och löken.
    4. Späd ut med vitt vin och citronsaft. Röran ska fortrfande vara krämig men inte tjcok.
    5. Häll röran över fisken och in i ungnen i ca 20 min,
    6. Servera med pressad potatis och kokta bönor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben