Pannacotta med blåbär

Serverar: 4 portioner

Italienskt och svenskt i perfekt kombination. Mums!

Ingredienser

  • 5 dl mellangrädde
  • ½ dl socker
  • 1 gelatinblad
  • 1 dl apelsinjuice
  • 250 g blåbär
  • 1 tsk kanel
  • Instruktioner

    Värm grädden i en kastrull och slå i sockret. Lägg gelatinbladet i en skål med vatten några minuter, krama sedan ur vattnet och lägg ner det i den varma grädden. Rör om ordentligt och slå sedan upp grädden i fyra små koppar eller glas. Låt stelna i kylen. Häll under tiden upp apelsinjuice i en kastrull tillsammans med blåbär och kanel och låt det koka ihop. Häll det sedan över den stelnade kalla pannacottan och servera genast.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben