Pannkaka med kokos

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

En liten annorlunda, nyttigare pannkaka med fantastiska tillbehör.

Ingredienser

  • 1½ dl siktat dinkelmjöl
  • 1 dl kokosflingor
  • 1 tsk salt
  • 3 ägg
  • 3 dl soja eller havremjölk
  • 2 msk honung
  • Smör till stekning
  • Tillbehör
  • Färska hallon, jordgubbar, blåbär eller annan färsk frukt eller bär
  • Honung (ekologisk)
  • Gorgonzolaost (helst kvibille)
  • Valnötter
  • Keso (naturell)
  • Instruktioner

    1. Vispa mjöl, ägg, mjölk, kokosflingor, salt och honung.
    2. Stek tunna pannkakor i lite smör.
    3. Rosta valnötterna i en varm panna.
    4. Lägg Keso i mitten av pannkakan och rulla ihop. Strö över frukt eller bär.
    5. Smula över gorgonzola och valnötter och ringla över lite flytande honung.
    6. Tips: Även gott med lite torkade tranbär, russin eller torkade fikon..

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben