Paprika- och tomatsalsa
Serverar:
4 portioner
Gott tillbehör till grillat kött.
Ingredienser
1 röd paprika
5 tomater
2 schalottenlökar, skalade
3 vitlöksklyftor, skalade
1 röd chili
½ dl rödvinsvinäger
½ dl olivolja
2 tsk råströsocker
Salt
Nymald vitpeppar
Instruktioner
Kärna ur paprika och tomat. Lägg dem tillsammans med lök, vitlök och chili i matberedaren. Mixa till grovt mos.
Rör ner vinäger och olja. Smaka av med socker, salt och peppar. Låt stå kallt.
Liknande recept
Grillade revben med tomatsalsa
45 min
4
Pers paprika- och kaprisbiffar
30 min
5
Tomatsalsa med örter och vitlök
4
Tomatsalsa med sting
5
4
2
Ugnslax i paprika- och chilisås
50 min
3-4
Tomatsalsa med röda linser
30 min
2-3
Äggkaka med potatis och tomatsalsa
1
Paprika- och köttfärsgratäng
4
Tomatsalsa
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!