Påskägg röra

Serverar: 4 portioner

Ett tilltugg. Forma ”ägg” med två skedar eller klicka ut på ljust rostat eller smörstekt bröd. Röran kan också läggas som fyllning mellan två skivor bröd. Skär till snittar eller ta med som picknick som påskmackor med äggsallad.

Ingredienser

  • 2 kokta ägg
  • 200 gram rökt eller gravad lax
  • 0,5 tsk curry
  • 50 gram färskost
  • 2 msk mjölk
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 2 msk färsk hackad gräslök
  • 4 – 8 skivor vitt bröd (2 stora eller 4 mindre snittar var)
  • Instruktioner

    Hacka ägg. Tärna lax smått. Blanda ägg, lax, curry, färskost, mjölk samt hälften av gräslöken. Smaksätt med curry, salt och vitpeppar. Garnera med resterande gräslök. Lägg på rostat eller smörstekt vitt bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben