Passionsfrukts fromage

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Lätt att göra och fantastiskt god!

Ingredienser

  • 2 gelatinblad
  • 4 passionsfrukter
  • 2 ägg
  • 2 dl. vispad grädde
  • 4 msk. socker
  • Garnering
  • mandelspån (kan uteslutas)
  • 2 passionsfrukter
  • Instruktioner

    Blötlägg gelatinbladen i ca. 5 min. Gröp ur frukterna i en kastrull. Värm svagt. Ta upp gelatinbladen, krama ur och lägg ner dom i kastrullen. Låt gelatinet smälta. Dela gulor & vitor. Vispa först vitorna till hårt skum. Vispa sen grädden. Vispa gulor & socker poröst. Rör ner gelatinblandningen i äggsmeten. Tillsätt den vispade grädden och vänd ner vitorna. Blanda om försiktigt. Fördela i 4 potionsglas. Garnera med mandelspån och passinsfruktsköttet.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    meae 29 maj 2011

    Riktigt god och lättlagad!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben