Pasta med bacon och cashewnötter

Serverar: 4 portioner

Jättegott!

Ingredienser

  • 400 g tagliatelle
  • 1 paket bacon, 140 g
  • 3 tomater, orange
  • 10 körsbärstomater
  • ½ gul lök
  • 50 g spenat, färsk
  • 1 ½ msk olivolja
  • ½ msk salvia, strimlad
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 svartpeppar, nymald
  • Garnering
  • 1 dl cashewnötter
  • 25 g parmesanost, flagad
  • Instruktioner

    Koka pastan enligt förpackningens anvisning. Strimla och stek baconet knaprigt. Låt rinna av på hushållspapper. Skär tomaterna i bitar. Halvera körsbärstomaterna. Skala och hacka löken. Ansa spenaten. Fräs lök, tomater och körsbärstomater i olivoljan ca 2 min. Vänd i spenaten. Blanda ner pasta och bacon i tomatblandningen och krydda med salvia, salt och peppar. Lägg upp pastan på tallrikar och toppa med nötter och parmesanost

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben