Pasta med chili och vitlök

Serverar: 1 portioner

Tid: 10 minuter

Så enkelt, så gott. Går snabbt att tillaga och det är svårt att misslyckas med denna rätt. Snälla, ni som sparar/läser mina recept! Jag uppskattar att ni gör det och skulle gärna ta emot lite kommentarer också!! Och även ett betyg tack!

Ingredienser

  • 1 stor portion spaghetti (250 g)
  • 3 vitlöksklyftor
  • ½ -1 röd chili (beroende på hur stark du vill ha den)
  • 10 cocktailtomater
  • 1 rejäl knippe bladpersilja
  • Olivolja
  • Svartpeppar (gärna direkt från pepparkvarn)
  • Flingsalt
  • Instruktioner

    Koka upp vattnet till spaghettin, salta rikligt i vattnet. Skiva vitlöken i tunna skivor och finhacka chilin. Häll i ganska mycket olivolja i en stekpanna och värm upp. Häll i spaghettin i vattnet och chilin och vitlöken i pannan. Dela cocktailtomaterna på mitten och fin hacka persiljan. Lägg i tomaterna i pannan och låt dem bli varma, häll därefter i spaghettin när den är klar (är den inte klar än så ta bort stekpannan från värmen under tiden så att det inte blir bränt) Tag bort pannan från värmen och häll i finhackad persilja och rör om. Häll alltsammans på en tallrik, dra några varv med pepparkvarnen, strö över lite flingsalt och avsluta med att ringla över lite mer olivolja.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Pesto
    Pesto är den där gröna såsen som är så god i sallader, på pasta eller...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben