Pasta med kotlett i salviagräddsås

Serverar: 4 portioner

Alltid gott med pasta.

Ingredienser

  • 500 g fläskkotlett, strimlad
  • 2 msk smör- & rapsolja - Arla
  • 20 salviablad
  • 0,5 tsk salt
  • 2 krm peppar
  • 3 dl matlagningsgrädde - Skånemejerier
  • 3 msk kalvfond - Touch of taste
  • 2 dl vitt matlagningsvin - Winborgs
  • 4 port pasta
  • Instruktioner

    1. Koka upp vatten till pasta.
    2. Hetta upp en panna med Smör & Rapsolja. Stek köttet, salta och peppra. Tillsätt salviabladen och fräs med några sekunder. Häll över vitt vin och låt koka upp. Häll i grädde och fond. Låt allt småputtra under lock ca 5 min. Red ev av.
    3. Blanda såsen med nykokt pasta.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben