Pasta med kyckling i pesto- och salamisås

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

En god och lättlagad rätt som passar hela familjen, både till vardag och helg.

Ingredienser

  • 2 kycklingfiléer
  • Salt
  • Peppar
  • Smör
  • 5-6 skivor salami
  • 5-6 soltorkade tomater
  • 2,5 dl grädde
  • 3-4 tsk pesto
  • Pasta
  • Instruktioner

    Börja med att sätta på vatten till pastan. Skär kycklingfiléerna i små bitar, salta och peppra. Skär salamin och de soltorkade tomaterna i små remsor. Stek kycklingen i smör och lägg därefter i salamin, tomaterna och grädden (visp- eller matlagningsgrädde, men till det senare behövs redning). Blanda i peston och låt sjuda i några minuter. Blanda i den färdigkokta pastan eller servera var för sig och njut! .

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben