Pasta med kyckling och ädelost

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 30 minuter

Ett lite modifierat recept - lättlagat och gott.

Ingredienser

  • 2-3 kycklingfiléer
  • 8-10 cm purjolök
  • 1 röd paprika
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1-2 hg ädelost el. gorgonzolaost
  • 2 dl grädde
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 dl vatten
  • 2-3 msk mjöl
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Skär kycklingfiléer och purjolök i bitar. Fräs i lite smör, salta och peppra. Pressa över vitlöken. Strö över mjölet och rör om. Tillsätt matlagningsgrädde och mjölk, låt puttra i ca 5 minuter. Tillsätt creme fraiche, tärnad paprika och smula över ädelosten. Rör inte för mycket - gott med ädelosten i smälta klickar. Servera med nykokt pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben