Pasta med kyckling och ädelostsås

Serverar: 2 portioner

En snabblagad och kalorilätt middag!

Ingredienser

  • 250 g kyckling, lårfilé
  • 2 tsk matfett
  • 1 1/2 dl Kelda lagalätt eller liknande, 5%
  • 2 tsk konc. kycklingfond
  • 25 g riven ädelost
  • 1/2 strimlad purjolök
  • 1/2 strimlad röd paprika
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Färsk timjan
  • Instruktioner

    Skär lårfiléerna i mindre bitar. Bryn dem i matfett i en stekpanna. Tillsätt lagalätt, kycklingfond och ädelost. Låt grytan sjuda 15 minuter. Kontrollera att kycklingköttet är genomstekt. Tillsätt purjolök och paprika. Rör om och smaka av grytan med salt och svartpeppar. Servera med kokta pastafjärilar. Dekorera med timjan.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    JessicaJensen 12 maj 2010

    hej hur många kalorier innehåller detta recept:)? går på en låg kalori diet men vill hitta något som är gott och så ändå verkar super gott

    iris segren 7 september 2018

    lika mycket som sto i paketet

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben