Pasta med kyckling och bacon

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Vardagssnabbmat

Ingredienser

  • 400 g tagliatelle
  • Salt
  • 300 g kycklingfilé
  • 140 g bacon
  • 10 cm purjolök
  • 2 dl frysta babymorötter och haricourt verts
  • 1 tsk chilisalt (eller 1 tsk vanligt salt och 1/2 tsk chilipeppar)
  • Svartpeppar
  • 1 msk mjöl
  • 3 dl mjölk
  • 1 paket cantadou vitlöksost
  • 1 msk kycklingfond
  • Instruktioner

    Skär bacon och kycklingfile i bitar och strimla purjolöken. Bryn bacon, kyckling och purjolök till sdet fått färg. Tillsätt de frysta grönskaerna och låt fräsa med en stund. Salta med chilisaltet och peppra. Tillsätt i mjölet och rör runt så att det absorberas. Tillsätt mjölken, vitlöksosten och kycklingfonden och låt puttra i cirka tio minuter. Om såsen är för tunn kan den redas ytterligare med mjöl utrört i vatten. Koka pasta enligt instruktionerna på förpackningen. När tagliatellen är klar slås såsen över pastan, blanda väl och servera med en god sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Fräscha sommarrätter
    Dags att ladda, nu är picknicktiderna här! Dessutom vill man ju gär...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben