Pasta med lax och ruccola

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 15 minuter

Supersnabb pasta perfekt att använda överbliven rökt lax från påskbordet!

Ingredienser

  • 350 g spagetti
  • 2 msk olivolja
  • 1-2 finhackad vitlöksklyfta
  • 200 g rökt lax, skuren i strimlor
  • 75 g ruccola
  • Ev. 50-75 g färskost
  • Peppar
  • Ev. salt
  • Instruktioner

    1. Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen. För att snabba på och spara energi, koka vattnet i vattenkokaren innan du häller det i kastrullen.
    2. Hetta upp olivoljan i en stepanna precis innan pastan är färdiggkokt. Lägg i vitlöken och stek på låg värme ca 1 minut, rör hela tiden.
    3. Tillsätt lax, ruccola och stek en kort stund under omrörning, blanda ev. i lite färskost.
    4. Häll av pastan och blanda pastan med lax- och ruccolablandningen. Servera direkt.
    5. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben