Pasta med pesto

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 15 minuter

Snabb, god och vegetarisk. Ät den kall eller varm, den är god vilket som. Jag brukar höfta helt efter smak så ingrediens-mängden kan variera.

Ingredienser

  • Valfri pasta (jag tycker att det blir bäst med hjulmakaroner)
  • 1 rågad msk pesto (kanske mer, ta efter smak)
  • Ca 4 soltorkade tomater
  • ½ pkt fetaost
  • Ca 300 g svamp (själv brukar jag använda champinjoner, har inte provat med någon annan svamp)
  • Salt
  • Peppar
  • (+Avokado, om man vill)
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
    2. Medan det kokar hackar du svampen och stek den i smör, krydda med salt och peppar. Hacka fetaosten och de soltorkade tomaterna i lagom små bitar.
    3. När pastan är klar rör man i peston och sedan resten av ingredienserna lite försiktigt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Basilika - oumbärlig örtkrydda
    Jag har nästan alltid en kruka basilika stående i mitt köksfönster....

    Pesto
    Pesto är den där gröna såsen som är så god i sallader, på pasta eller...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben