Pasta med pesto och halloumi

Serverar: 4 portioner

Istället för pomamore går det bra att använda marinerade soltorkade tomater skurna i mindre bitar.

Ingredienser

  • 300 g pasta
  • 1 knippa sparris
  • 1 förpackning halloumi
  • ½ msk olivolja
  • 4 msk pesto
  • 16 gröna oliver
  • 1 dl pomamore (marinerade rostade körsbärstomater)
  • 1 dl basilikablad
  • 2 krm nymald svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skär sparrisen i bitar och låt den koka med de sista 3-4 minuterna. Låt rinna av i ett durkslag.
    2. Skär osten i skivor. Pensla ostskivorna med oljan och grilla dem ca 1 minut på varje sida.
    3. Blanda pasta och sparris med pesto. Vänd ner oliver, tomater och basilika. Peppra. Servera pastan med den grillade osten.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben