Pasta- och kasslergratäng

Serverar: 5-7 portioner

Tid: 1 timme

Superenkelt som man kan ha till både till vardags och som bjudmat

Ingredienser

  • 1 påse tagliatelle
  • 500 gram kassler
  • 1 röd paprika
  • 1 påse valfri redd blå bandsoppa (ex redd grönsak)
  • 5 dl matlagningsgrädde
  • ca 2 dl vatten
  • 2 tomater
  • 1 påse riven ost
  • Instruktioner

    1. ugn: 225 grader
    2. Koka tagliatellen. Medan den kokar tärnar du kassler och paprika. Blanda ihop soppan med matlagningsgrädde och vatten. Om det behövs så spä ut med mer vatten. När pastan är klar häll över den i en ugnssäker form och blanda ner kassler och paprika. Häll över soppan och lägg skivade tomater ovanpå och avsluta med att strö riven ost över.
    3. Ställ in i ugnen mellan 20-30 minuter eller tills osten är gyllenbrun

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben