Pasta- och skinksallad

Serverar: 4 portioner

Perfekt utflyktsmat och lunch

Ingredienser

  • 300-400 g pastafjärilar
  • 2 fasta tomater, skållade
  • 200 g skivad skinka, kokt eller rökt
  • 3 stjälkar bladselleri, skivade
  • 1 rödlök, finskivad
  • 2-3 msk gräslök, finhackad
  • Dressing
  • 1 dl majonnäs
  • rivet skal av en citron
  • 1 msk pressad citron
  • 2 msk olivolja
  • 2 tsk ljus dijonsenap
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Koka pastan klar och låt den kallna. Blanda dressingen och smaka av den. Skala och kärna ur tomaterna, dela dem i bitar. Strimla skinkan.
    2. Blanda pasta, skinka och grönsaker med dressingen och häll upp i en skål. Strö gräslöken över.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben