Pasta- och kycklingsallad med ädelost

Serverar: 4 portioner

Lättlagad

Ingredienser

  • 1 grillad kyckling
  • 300 g pasta, penne
  • 100 g ädelost
  • 2 dl mini fraiche
  • 2 påsar gourmetsallad (à 150 g)
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Tillbehör
  • bröd
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. 2. Ta bort skinn och ben på kycklingen. Skär den i bitar. 3. Riv osten och blanda med mini fraiche. 4. Spola pastan kall och låt den rinna av. Blanda pastan först med ostsåsen och rör sedan ner kycklingen. 5. Krydda med salt och peppar och vänd ner salladen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben