Stek kycklingfiléerna i olja ca 6 minuter per sida. Krydda med salt, peppar och gärna stött rosépeppar. Kontrollera att kycklingen är genomstekt, dvs att köttsaften är klar utan rosa inslag.
Skala, kärna och gröp ur avokadorna. Skölj och skär tomaterna i stora tärningar. Skala och finhacka löken.
Skölj och strimla salladen och lägg på ett serveringsfat. Mixa avokadon med 1 av tomaterna och lite av löken med mixerstav eller i en liten matberedare. Smaka av med salt, kajennpeppar och gärna pressad saft av citron eller lime.
Ta upp kycklingen och skär den i skivor. Fräs tomater och lök i stekpannan efter kycklingen. Häll på balsamvinäger och krydda med salt och socker.
Fördela kyckling och tomat- och lökfräs på salladsbädden. Klicka över gucamolen.
Detta blev supergott och jag kommer defenitivt att göra om det! Nästa gång köper vi hem naccos som tillbehör :)