Kycklingsallad Waldorf

Serverar: 2 portioner

Smalt och gott!

Ingredienser

  • 150 g grillad eller kokt kyckling , utan skinn och ben
  • 1 äpple
  • 12 vindruvor
  • strimlad isbergssallad
  • 1 msk strimlad bladselleri
  • Sås
  • 1 dl lättyoghurt eller lättfil
  • 2 tsk lättmajonäs
  • 1 tsk solrosfrön
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingköttet i bitar. Kärna ur äpplet och skär det i tunna klyftor eller tärningar. Skölj vindruvorna, skär dem i halvor och kärna ur dem.
    2. Blanda yoghurt eller lättfil , majonäs och solrosfrön till såsen. Smaksätt med salt och peppar om det behövs.
    3. Lägg upp isbergsalladen på tallrikar. Lägg på kyckling, äpple, vindruvor och selleri. Häll på såsen.
    4. Servera med mjukt bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben