Pastagratäng

Serverar: 6 portioner

Ingredienser

  • 500 g okokt pasta
  • 2 st paprikor
  • 2 st gula lökar
  • 1 kg kassler
  • 2 dl creme fraiche
  • 6 dl riven ost
  • 2 tsk italiensk salladskrydda
  • 2 tsk oregano
  • salt
  • peppar
  • 1 dl mjölk
  • 3 vitlöksklyftor
  • 2 hg ädelost
  • Instruktioner

    Koka pastan och lägg den i en ugnsfast form. Hacka paprikor och lök. Strimla kasslern. Lägg grönsaker och kött i formen. Blanda ihop creme fraiche, ost, kryddor, mjölk och pressad vitlök. Häll såsen över gratängen. Riv ädelosten över formen. Ställ in i ugnen på 200 grader i ca 30 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben