Pastagratäng

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

God gratäng med kantareller och mozzarella.

Ingredienser

  • 400 g pastaskruvar
  • 200 g trattkantareller
  • Smör till stekning
  • Salt
  • Peppar
  • 1 kula mozzarella
  • 2 dl crème fraiche
  • 2-3 msk hackade soltorkade tomater
  • 1 paket bacon
  • Instruktioner

    Koka pastan enligt anvisningarna på paketet och spola kall under rinnande vatten. Sätt ugnen på 200 grader. Fräs kantarellerna i en klick smör. Krydda med salt och peppar. Riv mozzarellan på grövsta sidan av ett rivjärn. Blanda samman alla ingredienserna utom baconet. Salta och peppra. Lägg över blandningen i en eldfast form. Skär baconet i bitar och fördela över. Grädda i ugnen i ca 35 minuter. Servera pastan rykande varm.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben