Pastagratäng

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Enkel och mycket god.

Ingredienser

  • 400 g rigatoni eller pennepasta
  • 500 g blandfärs
  • 1 lök
  • 400 g krossade tomater
  • 2 ½ dl créme fraiche parika och chili
  • 2 msk sweet chilisauce
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 chili frukt
  • Salt efter smak
  • Peppar efter smak
  • 2 ½ dl riven ost
  • 400 ml Kelda four chease
  • Instruktioner

    1. Koka upp pastan enligt anvisningen på förpackningen.
    2. Finhacka löken och chilifrukten. Stek sedan köttfärsen och löken. Tillsätt där efter krossade tomater, créme fraichen, sweet chilisaucen, pressad vitlök, chilifrukten och kryddor.
    3. Varva sedan pasta, köttförsblandningen och Kelda four cheese i en ugnssäker form och strö över den rivna osten på toppen.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    ylvalenne 13 juni 2010

    Hur många grader och hur länge ska den vara i ugnen?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben