Serverar: 4 portioner
Låter kanske inte så supergott, men det är gott.
Koka pastan och lägg sedan i smörad ungsform. Stek bacon och lägg sedan på papper så överblivet fett sugs upp. Bryn purjolöken tillsätt sedan tonfisk, bacon, vetemjöl och creme fraiche. Tillsätt kryddorna efter egen smak. Häll sedan smeten över pastan, lägg skivade tomater och strö över den rivna osten. Gratenera i 200-225 grader ca. 25 minuter.
Jättegod och saftig gratäng! Perfekt vardagsmat. Jag uteslöt mjölet, tycker inte det behövs och använde lätt creme fraiche, det blev jättebra.
Det var gott! Jag uteslöt också mjölet och det blev bra..
Roligt med en annorlunda pastagratäng, det är inte så ofta man änvänder tonfisk men det här var gott. Återkommer fler gånger som vardagsmat hemma hos oss.
Äntligen! Ett recept som är enkelt och gott.. Denna gör vi om. Uteslöt mjöl och la till lite sweetchili-sås.
det var mumsigt, laga det till middag idag
Jätte gott. Tonfisk och bacon passar faktiskt bra ihop =)