Pastasallad med barilla basilico och bacon

Serverar: 4-6 portioner

Jättepoppis på buffebordet

Ingredienser

  • 400 g Barilla Fusilli Intergralli (eller annan pasta)
  • 1 burk Barilla basilicosås
  • ½ dl olivolja
  • ½ dl balsamicovinäger
  • 1 st vitlöksklyfta
  • Några små sommarlökar
  • 200 g strimlad bacon
  • Oliver
  • Mozarella
  • Marinerade tomater
  • riven parmesan
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Finhacka vitlöken och blanda med basilicosåsen, olivolja och balsamicovinägern
    2. Koka pastan , häll av vattnet och låt svalna.
    3. Stek baconen knaprig och låt svalna på hushållspapper.
    4. Hacka tomaterna och skär mozarellan i mindre bitar
    5. Vänd ned pastan med de andra ingredienserna och smaka av med salt och peppar.
    6. Riv ned parmesan och blanda runt i hela salladen.
    7. Garnera gärna med stora gröna oliver helst med kärnor i . ( voine, voine) vad gott

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben