Pastasallad med korv

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Fungerar utmärkt som sommarlunch.

Ingredienser

  • 4 port valfri korv, t ex falu-, grill-, eller varmkorv
  • 4 port pasta, t ex girandoles eller fusilli
  • 1 liten purjolök
  • 1 burk matlagningsyoghurt (250 g)
  • 3 msk olivolja
  • 3/4 dl finhackade örtkryddor, t ex slätbladig persilja och basilika
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • Instruktioner

    Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Låt strimlad purjolök koka med de sista 2 minuterna. Skölj i kallt vatten och låt det rinna av väl. Blanda alla övriga ingredienser, utom korven, till en sås och rör ner i pastan och purjolöken. Smaka av, det kan behövas lite salt och peppar. Servera pastan till nystekt korv.

    Liknande recept

    1.5
    30 min
    4-6
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben