Pastasallad med kronärtskockshjärtan

Serverar: 50 portioner

En pastasallad uppskattas alltid på buffé.

Ingredienser

  • 1 kg pastasnäckor
  • 4 burk kronärtskockshjärtan
  • 200 g parmesanost
  • 5 paket cocktailtomater
  • 200 g bladpersilja
  • Dressing
  • 0,5 dl vitvinsvinäger
  • 1 msk flingsalt
  • 0,5 msk svartpeppar, grovmald
  • 1 dl olivolja
  • Instruktioner

    1. Koka pastan, sila av vattnet, låt svalna och rör ev ner en skvätt vatten så att pastan inte klumpar ihop sig.
    2. Sila av kronärtskockshjärtana, klyv dem.
    3. Grovriv osten. Halvera tomaterna och nyp persiljebladen från stjälkarna.
    4. Rör ihop dressingen, först vinäger med salt, tillsätt peppar och olja.
    5. Blanda grönsakerna med dressingen och därefter med pastan.

    Liknande recept

    1.5
    30 min
    4-6
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben