Pastasås bacon & ädelost

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 20 minuter

Det här levde jag på i min ungdom:)) Enktelt och så snabbt!

Ingredienser

  • 5 dl lätt creme fraiche
  • 1 paket bacon
  • Ädelost
  • Grovmalen svartpeppar
  • Instruktioner

    Klipp bacon i bitar och stek knaprigt. Låt rinna av på hushållspapper. Lägg tillbaka baconet i pannan och tillsätt creme fraiche och smulad ädelost efter tycke och smak. Smaksätt med peppar. Rör om och låt småputtra i några minuter. Om man tycker att såsen blir för tjock kan man späda med lite vatten. Servera med pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    imminn 12 januari 2010

    Sorry, men den här lade jag ut för över 2 månader sedan under "Imminns pastasås". // Imminn

    strimma21 12 januari 2010

    Se där ja. Den hade jag inte sett.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben