Pastasås med lax och saffran

Serverar: 1 portioner

Tid: 30 minuter

Snabbt, enkelt och grymt gott. Vad mer kan man begära?

Ingredienser

  • Valfri pasta
  • 1 laxkotlett
  • 1/3 burk crème fraiche, saffran och tomat
  • ½ dl mjölk
  • Babyspenat
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Tärna laxen till valfri storlek (ca 1 cm)
    2. Stek laxbitarna i olja i ca 5 minuter.
    3. Värm crème fraiche och späd med mjölk.
    4. Lägg i laxen och låt den koka under tiden du kokar pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
    5. Salta och peppra.
    6. Lägg i valfri mängd babyspenat och låt sjuda i ca 1-2 minuter
    7. Servera med pastan och strö lite färsk babyspenat ovanpå

    Liknande recept

    4.4
    20 min
    4
    13

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben