Pastasås med salami, kantareller och babyspenat

Serverar: 2 portioner

Tid: 20 minuter

Enkelt och gott

Ingredienser

  • 50 g salami
  • Squash
  • 1 burk kantareller
  • 1 näve babyspenat
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2,5 dl matlagningsgrädde
  • Chili
  • Salt
  • Peppar
  • Olja eller smör
  • Instruktioner

    Bryn tärnad sqaush i olja. Häll i kantareller och tärnad salami i stekpannan. Tillsätt hackad chili och pressa i vitlök. Häll på grädden och låta puttra en stund. Lägg i babyspenaten mot slutet och krydda efter behag. Servera med (färsk) pasta och sallad.

    Liknande recept

    4.4
    20 min
    4
    13

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben