Pastasås med svamp och purjolök

Serverar: 2 portioner

Tid: 10 minuter

En vegetarisk pastasås man kan göra medan pastan kokar.

Ingredienser

  • 1 purjolök
  • 200 g färska eller frysta champinjoner ej burkchampinjoner, de har inte riktigt samma smak
  • 1 burk crème fraîche
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Stek champinjonerna i lite margarin tills all vätska de utrsöndrar kokat in och de blivit ljusbruna.
    2. Strimla purjolöken och häll i, låt den bli mjuk och genomskinlig.
    3. Häll i crème fraîchen och rör om, salta och peppra.
    4. Serveras med fördel till tagliatelle

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    CrazyPaulina 12 oktober 2010

    Med tanke på enkelheten och den låga kostnaden gillar jag receptet starkt. Passar mig som utlandssvensk perfekt då allt fanns att få tag på även här och vegetariskt är billigt och bra. Rekommenderas!

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben