Pastasnäckor med bacon och broccolisås

Serverar: 4 portioner

Hittade detta recept i en veckotidning för många år sedan .Tycker man om ädelost, är denna rätt underbar.

Ingredienser

  • 500 g broccoli
  • 1 pkt bacon
  • 100 g ädelost
  • 2 dl crème fraiche
  • Mjölk
  • Svartpeppar grovmalen
  • 500 g pastasnäckor
  • Instruktioner

    1. Koka broccolin i saltat vatten, men bara tills den blir nästan mjuk.Ta upp och låt den rinna av. Skär den i mindre bitar. Koka pastan. Klipp ner bacon i mindre bitar i varm stekpanna och låt det bli lätt knaprigt.
    2. Lägg det på ett hushållspapper för att rinna av. Smula ner ädelosten i en kastrull med creme fraiche, värm och rör ner broccoli och bacon. Späd med lite mjölk och krydda med svartpeppar. Servera med pastasnäckorna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben